Történet

2010 körül kezdtem MTB maraton versenyekre járni, mellette belevetettem magam a kerékpáros szakirodalomba. Az edzőség gondolata 2016-ban fogalmazódott meg a fejemben. Végül 2017-ben iratkoztam be a TF-re, kerékpáros edző oktatásra. 2018-ban a Superior MTB Team utánpótlás edzőjeként 4-12 éves gyermekekkel foglalkoztam. Emellett felnőtteknek írok edzésterveket, és segítem őket a céljaik elérésében.

Tagja vagy a Magyar Edzők Társaságának (MET)

Ezen felül a LifeLike Trainer Team tagja lehetek, ami az eddigi legnagyobb szakmai elismerés számomra.

Sportolóként most is rendszeresen indulok MTB maraton, és Cyclocross szakágban versenyeken. Legjobb eredményem országos bajnokságon 9. hely.

 Nagy Zsolt kerékpáros edző

Képzések

Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést, ezért amikor csak tehetem, konferenciákra, továbbképzésekre járok.

  • 2017 - TF Kerékpáros edző tanfolyam
  • InsCYD - Using physiological data to create better training programs
  • Magyar Antidopping Csoport - Doppingellenőrzési ismeretek
  • Trainingpeaks Endurance Coaching Summit (Science Track)
  • Trainingpeaks Endurance Coaching Summit (Business Track)

Superior utánpótlás csapat

Rólam mondták

Számomra fontos, hogy az együttműködésünk minél jobb legyen, ami nem csak abban merül ki, hogy hetente kapsz egy edzéstervet. Olvasd el mit gondolnak mások:

Nagyon elégedett vagyok a közös munkával, rengeteget fejlődtem, fejlődtünk. Kellő részletességűnek gondolom a tervezést és a heti kontroll is rendben van.

Pettermann Antal

Cyclocross

Sokat jelentett, hogy tudatosan, pulzussal edzettem. Éves szinten fel van építve az edzés. A trainingpeaks-es tervezés külön jó, tetszik hogy látom előre mit kell a héten csinálni.

Simon Péter

MTB Maraton

Én szeretem konstruktív kritikát, és ha valaki segít az elvárásaimat megfelelő mederbe terelni. Nagyon jól kezeled, hogy nekünk ez egy hobbi, és vannak fontosabb prioritások.

Szabadi Attila

Cyclocross